Medi
Cap resultat
Veure tots els resultats
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
Revista de Badalona
Cap resultat
Veure tots els resultats

Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

perRedacció
15 de juliol de 2024
a Alimentació bio, Menjar sa
0 0
0
Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

ADVERTISEMENT
Share on FacebookShare on Twitter

Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

Avui et portem una recepta ecològica vegetariana que sorprendrà a tota la família: hamburgueses de mango i alvocat. Fàcil de preparar, deliciosa i ideal per als dies calorosos de primavera o estiu.

Ingredients
– 1 cullerada de llet de coco
– 4 cullerades de coco ratllat
– 2 pans integrals per a hamburguesa
– 1 mango ecològic petit
– 1 alvocat ecològic
– 1 pastanaga orgànica
– 1 llauna de mongetes petites cuites
– 30 ml de salsa de xili
– 2 cullerades d’oli de coco
– 1 cullerada de suc de llimona
– 1 xàlota ecològica
– ½ gra d’all
– 1 manoll petit de coriandre fresc
– Sal marina
– Pebre

Preparació

Crema d’alvocat:
1. Parteix l’alvocat per la meitat i treu l’os. Amb una cullera, separa la carn de la pell.
2. Pela l’all i barreja’l amb l’alvocat, la part sòlida de la llet de coco i el suc de llimona en una batedora.
3. Bateu fins aconseguir una crema homogènia. Assaona amb sal i pebre.

Salsa de mango:
1. Pela el mango i talla la polpa longitudinalment. Tritura la meitat de la polpa fins obtenir un puré, i talla l’altra meitat a daus petits.
2. Barreja les dues preparacions en un bol amb la salsa de xili.
3. Renta el coriandre, eixuga’l amb paper de cuina. Pica finament les tiges i talla les fulles per la meitat.
4. Assaona la salsa de mango amb sal i pebre.

Hamburgueses de mongetes:
1. Pela la xàlota i pica-la finament.
2. Escorre bé les mongetes fins que quedin seques. Posa la meitat de les mongetes a la batedora i fes un puré. L’altra meitat, aixafa-la de manera irregular amb una forquilla.
3. Barreja les dues parts en un bol amb una mica de coco ratllat. Salpebra al gust.
4. Forma dues boles amb la massa i dona’ls forma d’hamburguesa. Si la massa és poc compacta, afegeix més coco ratllat.
5. Escalfa una cullerada d’oli de coco en una paella i fregeix les hamburgueses a foc mitjà durant 3-4 minuts per cada costat fins que siguin daurades.

Presentació:
1. Talla els panets per la meitat i torra’ls al forn a 180 °C fins que estiguin daurats.
2. Unta les meitats amb la crema d’alvocat, posa-hi una hamburguesa a cada panet i cobreix amb la salsa de mango i coriandre.
3. Decora amb les fulles de coriandre, tapa amb l’altra meitat del pa i pressiona suaument.
4. Serveix immediatament i gaudeix d’aquesta deliciosa i refrescant recepta ecològica.

Bon profit!

 

Altres articles d’interès: 6 Tips per a triar aliments ecològics i gaudir d’una dieta sana i responsable

Tags: alimentació biofruitaMango i Alvocatmenjar saproductes bio
ADVERTISEMENT

Relacionat Articles

Festucs fan la vista clara
Menjar sa

Els festucs fan la vista clara

La luteïna i la zeaxantina són dos carotenoides, concretament són xantofil·les, no carotens. Per tant, no donen lloc a...

perEnric I. Canela
26 de novembre de 2024
Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics!
Alimentació bio

Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics!

Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics! Els panellets són dolços tradicionals catalans que es preparen i consumeixen especialment...

perRedacció
30 d'octubre de 2024
 Arriba la temporada de Calçots: Tradició, gastronomia i sostenibilitat a Catalunya
Alimentació bio

 Arriba la temporada de Calçots: Tradició, gastronomia i sostenibilitat a Catalunya

 Arriba la temporada de Calçots: Tradició, gastronomia i sostenibilitat a Catalunya Amb l'arribada de la tardor, Catalunya es prepara...

perRedacció
14 d'octubre de 2024
La Castanyada: Tradició Sostenibilitat i Gust a Tardor
Alimentació bio

La Castanyada: Tradició, Sostenibilitat i Gust a Tardor

La Castanyada: Tradició, Sostenibilitat i Gust a Tardor Catalunya celebra la Castanyada, una festivitat plena de tradició i sabor,...

perRedacció
11 d'octubre de 2024
Següent Publicació
Vessament de combustible a l'Albufera: tancament de platges i emergència activada

Vessament de combustible a l'Albufera: tancament de platges i emergència activada

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Medi

© 2021 Medi.cat - Powered by Dringa.

  • Qui Som
  • Socis Protectors
  • redaccio@medi.cat
  • publicitat@medi.cat
  • Donacions
  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
  • Política de Cookies
  • Contacte

Subscriu-te al nostre Newsletter

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Cap resultat
    Veure tots els resultats
    • Energia verda
    • Construcció
    • Mobilitat
    • Meteo
    • Menjar sa
    • Medi blau
    • Ecopolítica
    • Aigua
    • Economia
    • Turisme i Natura
    • Contingut de marca
    • MediTV

    © 2023 Medi.cat

    Welcome Back!

    Login to your account below

    Forgotten Password?

    Retrieve your password

    Please enter your username or email address to reset your password.

    Log In