Medi
Cap resultat
Veure tots els resultats
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
Revista de Badalona
Cap resultat
Veure tots els resultats

La Cuina del Bolet celebra 25 anys al Berguedà amb més restaurants i un sopar d’aniversari

perClúster de Muntanya
16 de setembre de 2025
a Menjar sa
0 0
0
La Cuina del Bolet celebra 25 anys al Berguedà amb més restaurants i un sopar d’aniversari
ADVERTISEMENT
Share on FacebookShare on Twitter

La Cuina del Bolet celebra 25 anys al Berguedà amb més restaurants i un sopar d’aniversari

El Berguedà es prepara per a una tardor especialment gastronòmica amb el 25è aniversari de la campanya Cuina del Bolet, impulsada per l’Associació d’Hostaleria i Turisme de la comarca. L’edició d’aquest any, que començarà el 20 de setembre i s’allargarà fins al 23 de novembre, reunirà una vintena de restaurants —la xifra més alta fins ara— que oferiran menús on el bolet serà el gran protagonista, des dels entrants fins a les postres.

Els establiments combinaran plats tradicionals amb creacions més innovadores per mostrar, segons l’organització, “la gran versatilitat culinària dels bolets”. Entre els participants hi ha restaurants com Ca l’Amagat (Bagà), Cal Candi (Vilada), Cal Majoral (L’Espunyola), Els Casals (Sagàs), La Cabana (Berga) o La Taverna (Gironella), entre molts altres.

Per commemorar el quart de segle de la campanya, s’ha programat un sopar d’aniversari obert al públic el 2 d’octubre a les carpes del passeig de la Indústria de Berga, a partir de les 20.30 h. El menú anirà a càrrec de Les Alzines Càtering i té un preu de 50 euros. La presidenta de l’entitat, Sílvia Culell, destaca que serà “un moment per agrair a tothom que ha donat suport a la iniciativa i per gaudir de la gastronomia local en un ambient festiu”.

Aquella mateixa nit s’encetarà també la ruta de sopars maridats, que s’estendrà cada dijous d’octubre i novembre. Aquests àpats temàtics combinaran plats amb bolets i vins de la DO Pla de Bages, amb cellers com Abadal i Caves i Vins Oriol Rosell.

Amb aquesta edició, la Cuina del Bolet reafirma el seu paper com a cita imprescindible de la tardor al Berguedà, afavorint tant el producte estrella de la temporada com el talent culinari de la comarca.

Tags: berguedàboletboletscuinacuina catalanaGastronomíaTardor
ADVERTISEMENT

Relacionat Articles

Les pomes de muntanya de Biolord: petites, ecològiques i amb molta personalitat
Menjar sa

Les pomes de muntanya de Biolord: petites, ecològiques i amb molta personalitat

Les pomes de muntanya de Biolord: petites, ecològiques i amb molta personalitat Malgrat la sequera dels darrers anys, els...

perClúster de Muntanya
18 d'agost de 2025
Manca d’insecticides i més fruita descartada: el sector reclama solucions contra el trip
Menjar sa

Manca d’insecticides i més fruita descartada: el sector reclama solucions contra el trip

Manca d’insecticides i més fruita descartada: el sector reclama solucions contra el trip Els productors de fruita de Catalunya,...

perClúster de Muntanya
19 de juliol de 2025
Festucs fan la vista clara
Menjar sa

Els festucs fan la vista clara

La luteïna i la zeaxantina són dos carotenoides, concretament són xantofil·les, no carotens. Per tant, no donen lloc a...

perEnric I. Canela
26 de novembre de 2024
Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics!
Alimentació bio

Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics!

Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics! Els panellets són dolços tradicionals catalans que es preparen i consumeixen especialment...

perRedacció
30 d'octubre de 2024

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Medi

© 2021 Medi.cat - Powered by Dringa.

  • Qui Som
  • Socis Protectors
  • redaccio@medi.cat
  • publicitat@medi.cat
  • Donacions
  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
  • Política de Cookies
  • Contacte

Subscriu-te al nostre Newsletter

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Welcome Back!

    Login to your account below

    Forgotten Password?

    Retrieve your password

    Please enter your username or email address to reset your password.

    Log In
    Cap resultat
    Veure tots els resultats
    • Energia verda
    • Construcció
    • Mobilitat
    • Meteo
    • Menjar sa
    • Medi blau
    • Ecopolítica
    • Aigua
    • Economia
    • Turisme i Natura
    • Contingut de marca
    • MediTV

    © 2023 Medi.cat