Medi
Cap resultat
Veure tots els resultats
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
Revista de Badalona
Cap resultat
Veure tots els resultats

Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

perRedacció
15 de juliol de 2024
a Alimentació bio, Menjar sa
0 0
0
Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

ADVERTISEMENT
Share on FacebookShare on Twitter

Hamburgueses de Mango i Alvocat: Una explosió de sabors ecològics!

Avui et portem una recepta ecològica vegetariana que sorprendrà a tota la família: hamburgueses de mango i alvocat. Fàcil de preparar, deliciosa i ideal per als dies calorosos de primavera o estiu.

Ingredients
– 1 cullerada de llet de coco
– 4 cullerades de coco ratllat
– 2 pans integrals per a hamburguesa
– 1 mango ecològic petit
– 1 alvocat ecològic
– 1 pastanaga orgànica
– 1 llauna de mongetes petites cuites
– 30 ml de salsa de xili
– 2 cullerades d’oli de coco
– 1 cullerada de suc de llimona
– 1 xàlota ecològica
– ½ gra d’all
– 1 manoll petit de coriandre fresc
– Sal marina
– Pebre

Preparació

Crema d’alvocat:
1. Parteix l’alvocat per la meitat i treu l’os. Amb una cullera, separa la carn de la pell.
2. Pela l’all i barreja’l amb l’alvocat, la part sòlida de la llet de coco i el suc de llimona en una batedora.
3. Bateu fins aconseguir una crema homogènia. Assaona amb sal i pebre.

Salsa de mango:
1. Pela el mango i talla la polpa longitudinalment. Tritura la meitat de la polpa fins obtenir un puré, i talla l’altra meitat a daus petits.
2. Barreja les dues preparacions en un bol amb la salsa de xili.
3. Renta el coriandre, eixuga’l amb paper de cuina. Pica finament les tiges i talla les fulles per la meitat.
4. Assaona la salsa de mango amb sal i pebre.

Hamburgueses de mongetes:
1. Pela la xàlota i pica-la finament.
2. Escorre bé les mongetes fins que quedin seques. Posa la meitat de les mongetes a la batedora i fes un puré. L’altra meitat, aixafa-la de manera irregular amb una forquilla.
3. Barreja les dues parts en un bol amb una mica de coco ratllat. Salpebra al gust.
4. Forma dues boles amb la massa i dona’ls forma d’hamburguesa. Si la massa és poc compacta, afegeix més coco ratllat.
5. Escalfa una cullerada d’oli de coco en una paella i fregeix les hamburgueses a foc mitjà durant 3-4 minuts per cada costat fins que siguin daurades.

Presentació:
1. Talla els panets per la meitat i torra’ls al forn a 180 °C fins que estiguin daurats.
2. Unta les meitats amb la crema d’alvocat, posa-hi una hamburguesa a cada panet i cobreix amb la salsa de mango i coriandre.
3. Decora amb les fulles de coriandre, tapa amb l’altra meitat del pa i pressiona suaument.
4. Serveix immediatament i gaudeix d’aquesta deliciosa i refrescant recepta ecològica.

Bon profit!

 

Altres articles d’interès: 6 Tips per a triar aliments ecològics i gaudir d’una dieta sana i responsable

Tags: alimentació biofruitaMango i Alvocatmenjar saproductes bio
ADVERTISEMENT

Relacionat Articles

La Cuina del Bolet celebra 25 anys al Berguedà amb més restaurants i un sopar d’aniversari
Menjar sa

La Cuina del Bolet celebra 25 anys al Berguedà amb més restaurants i un sopar d’aniversari

La Cuina del Bolet celebra 25 anys al Berguedà amb més restaurants i un sopar d’aniversari El Berguedà es...

perClúster de Muntanya
16 de setembre de 2025
Les pomes de muntanya de Biolord: petites, ecològiques i amb molta personalitat
Menjar sa

Les pomes de muntanya de Biolord: petites, ecològiques i amb molta personalitat

Les pomes de muntanya de Biolord: petites, ecològiques i amb molta personalitat Malgrat la sequera dels darrers anys, els...

perClúster de Muntanya
18 d'agost de 2025
Manca d’insecticides i més fruita descartada: el sector reclama solucions contra el trip
Menjar sa

Manca d’insecticides i més fruita descartada: el sector reclama solucions contra el trip

Manca d’insecticides i més fruita descartada: el sector reclama solucions contra el trip Els productors de fruita de Catalunya,...

perClúster de Muntanya
19 de juliol de 2025
Festucs fan la vista clara
Menjar sa

Els festucs fan la vista clara

La luteïna i la zeaxantina són dos carotenoides, concretament són xantofil·les, no carotens. Per tant, no donen lloc a...

perEnric I. Canela
26 de novembre de 2024
Següent Publicació
Vessament de combustible a l'Albufera: tancament de platges i emergència activada

Vessament de combustible a l'Albufera: tancament de platges i emergència activada

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Medi

© 2021 Medi.cat - Powered by Dringa.

  • Qui Som
  • Socis Protectors
  • redaccio@medi.cat
  • publicitat@medi.cat
  • Donacions
  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
  • Política de Cookies
  • Contacte

Subscriu-te al nostre Newsletter

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Welcome Back!

    Login to your account below

    Forgotten Password?

    Retrieve your password

    Please enter your username or email address to reset your password.

    Log In
    Cap resultat
    Veure tots els resultats
    • Energia verda
    • Construcció
    • Mobilitat
    • Meteo
    • Menjar sa
    • Medi blau
    • Ecopolítica
    • Aigua
    • Economia
    • Turisme i Natura
    • Contingut de marca
    • MediTV

    © 2023 Medi.cat