Medi
Cap resultat
Veure tots els resultats
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
  • Energia verda
  • Construcció
  • Mobilitat
  • Meteo
  • Menjar sa
  • Medi blau
  • Ecopolítica
  • Aigua
  • Economia
  • Turisme i Natura
  • Contingut de marca
  • MediTV
Revista de Badalona
Cap resultat
Veure tots els resultats

Alimentació ecològica a l’ALIMENTARIA 2024 a Barcelona

Adrià MasperAdrià Mas
14 de febrer de 2024
a Fires, Menjar sa, Sense categoria
0 0
0
Alimentació ecològica a l’ALIMENTARIA 2024 a Barcelona

Alimentació ecològica a l'ALIMENTARIA 2024 a Barcelona

ADVERTISEMENT
Share on FacebookShare on Twitter

ALIMENTARIA és el punt de trobada ineludible per als professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i food service. Aquest any es celebra a Barcelona al recinte firal GRAN VIA del 18 al 21 de Març.

L’esdeveniment destaca les últimes innovacions en estalvi energètic, sostenibilitat, gestió de recursos humans i millora de l’experiència del client al sector. A més del 43% d’oferta global en equipament i maquinària per a l’hostaleria, es presentarà una àmplia gamma d’accessoris, parament, servei de taula, equips i productes relacionats amb cafè, forn i pastisseria. També es mostrarà articles d’interiorisme, decoració, tèxtil i mobiliari, juntament amb les últimes solucions tecnològiques per al sector Horeca.

Els nous equips destaquen la creixent incorporació de la intel·ligència artificial (*IA) a l’hostaleria. Aquesta esdeveniment com una eina essencial per optimitzar diverses tasques, com la identificació i preparació d’aliments, control amb sensors de temperatura i salubritat abans i durant la cocció, i la gestió d’inventaris.

Una resposta al constant creixement dels productes ecològics i orgànics és la opertura del Saló “Organic Foods”. A Barcelona en resposta al creixement ininterromput dels productes ecològics i orgànics, neix el saló “Organic Foods” amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat a aquest segment emergent. Espanya, com un dels principals països productors del món en aquest àmbit, es converteix en l’escenari ideal per a aquest esdeveniment.

L’ascens del mercat de l’alimentació ecològica ha consolidat aquest sector com un punt focal d’interès per a la indústria i la distribució organitzada. És en aquest context que “Organic Foods” emergeix com una oportunitat inigualable per a empreses i distribuïdors per exhibir i descobrir les últimes novetats i tendències en productes ecològics.

El saló, que compta amb un pavelló dedicat als productors ecològics espanyols amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, serà el lloc on es lliurarà el prestigiós guardó “The Organic Market & Trends Award”. Aquest premi, en col·laboració amb FIAB (Federació Espanyola d’Indústries de l’Alimentació i Begudes), reconeixerà el producte ecològic amb major projecció internacional.

“Organic Foods” sorgeix com un punt de trobada essencial per a aquells immersos en la indústria ecològica, brindant una plataforma única per al networking, la promoció i la identificació de les oportunitats emergents en aquest sector en expansió. Amb l’entusiasme dels productors espanyols, el suport governamental i la col·laboració amb agents clau com FIAB, aquest esdeveniment promet ser una peça fonamental per a la indústria dels productes ecològics i orgànics.

Alimentària 2024 presenta una nova sectorització atesa l’especialització de la seva oferta i a les noves tendències del mercat, amb l’objectiu de facilitar la visita del públic visitant professional.

1. ALIMENTÀRIA TRENDS: alimentació free from, funcionals, dietètics, halal, kosher, plant based, vegana
2. COFFEE, BAKERY & PASTRY: cafès, te i infusions, panificació, pastisseria, gelats, farines i cobertures, fruites congelades
3. EXPOCONSER: conserves i semiconserves
4. FINI FOODS: productes de gamma gurmet o delicatessen, olis d’oliva
5. FOODTECH: equipament, ingredients i tecnologia per a la indústria alimentària i begudes
6. GROCERY FOODS: productes alimentaris diversos, arrossos, sopes i pasta, llegums, salses, espècies i condiments, plats
preparats, fruites i verdures fresques
7. INTERNATIONAL PAVILIONS: participacions agrupades de procedència internacional
8. INTERCARN: productes carnis i derivats
9. INTERLACT: productes lactis i derivats
10. LANDS OF SPAIN: participacions agrupades de procedència nacional
11. ORGANIC FOODS: aliments amb certificació ecològica
12. RESTAURAMA: aigües, refrescos, sucs i cerveses, begudes alcohòliques, productes d’aperitiu, congelats, productes d’IV i V gamma,
ingredients, bases i preparats culinaris, aliments de food service
13. SNACKS, BISCUITS & CONFECTIONARY: snacks i fruita seca, dolços, xocolates, galetes, brioixeria, confiteria, torrons.

 

Altres articles d’interès: Menjar sa amb menys diners

Tags: alimentació sostenibleALIMENTARIABarcelonaecoalimentaciomenjar sa
ADVERTISEMENT

Relacionat Articles

Festucs fan la vista clara
Menjar sa

Els festucs fan la vista clara

La luteïna i la zeaxantina són dos carotenoides, concretament són xantofil·les, no carotens. Per tant, no donen lloc a...

perEnric I. Canela
26 de novembre de 2024
L'ONU alerta: cal una mobilització mundial pel canvi climàtic
Ecopolítica

L’ONU alerta: cal una mobilització mundial pel canvi climàtic

L'ONU alerta: cal una mobilització mundial pel canvi climàtic Les emissions de gasos d'efecte hivernacle han assolit un màxim...

perRedacció
31 d'octubre de 2024
Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics!
Alimentació bio

Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics!

Ecopanellets: la versió saludable dels panellets clàssics! Els panellets són dolços tradicionals catalans que es preparen i consumeixen especialment...

perRedacció
30 d'octubre de 2024
 Arriba la temporada de Calçots: Tradició, gastronomia i sostenibilitat a Catalunya
Alimentació bio

 Arriba la temporada de Calçots: Tradició, gastronomia i sostenibilitat a Catalunya

 Arriba la temporada de Calçots: Tradició, gastronomia i sostenibilitat a Catalunya Amb l'arribada de la tardor, Catalunya es prepara...

perRedacció
14 d'octubre de 2024
Següent Publicació
Un any d'importants reptes al sector ecològic

Un any d'importants reptes al sector ecològic

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Medi

© 2021 Medi.cat - Powered by Dringa.

  • Qui Som
  • Socis Protectors
  • redaccio@medi.cat
  • publicitat@medi.cat
  • Donacions
  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
  • Política de Cookies
  • Contacte

Subscriu-te al nostre Newsletter

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Cap resultat
    Veure tots els resultats
    • Energia verda
    • Construcció
    • Mobilitat
    • Meteo
    • Menjar sa
    • Medi blau
    • Ecopolítica
    • Aigua
    • Economia
    • Turisme i Natura
    • Contingut de marca
    • MediTV

    © 2023 Medi.cat

    Welcome Back!

    Login to your account below

    Forgotten Password?

    Retrieve your password

    Please enter your username or email address to reset your password.

    Log In